Upute za korištenje

Upute za korištenje

Ovdje možete saznati nešto više o korištenju online tržnice.

OPG

OPG mora biti registiran na stranici kako bi mogao početi nuditi svoje proizvode kupcima. Upute su ovdje. Nakon registracije potrebno je dodati proizvode. OPG je odgovoran za točnost podataka. Upis podataka može napraviti OPG samostalno, no ukoliko Vam je potrebna pomoć dostupni su telefoni za tehničku podršku.

Kupac

Kupac ne mora biti registriran, a kod njega se pamti i manje podataka ako se i registrira. Registracija pomaže kod budućih kupnji, imate evidenciju što ste kupovali i sl.

Proces narudžbe

Kupac bira proizvode (stavlja ih u košaricu). Kako je na stranici više prodavača, prilikom svake narudžbe koristite artikle samo jednog OPG-a. Nakon što kupac odabere sve artikle završava nadrudžbu. Slijedeći obavezni korak je kontakt kupca i OPG-a telefonski, mailom ili licem u lice. Potrebno je dogovoriti da li će kupac osobno preuzeti proizvode kod OPG-a ili će mu prodavač isporučiti proizvode (mogući trošak dostave), te način plaćanja. Stranica je samo određeni katalog proizvoda. Kupac i OPG dogovaraju sve ostalo.

Skip to content