Upute za registraciju

Upute za registraciju

costumer
vendor

Registrirati se možete kao kupac i kao prodavač. Ako se registrirate kao kupac (I am a customer), trebate samo unijeti svoj email (Adresu e-pošte) i zaporku. Ako se registrirate kao prodavač (I am a vendor) tada morate upisati: Adresu e-pošte, Zaporku, Ime, Prezime, Naziv OPG-a, Adresu Trgovine (https://trznica.krapina.hr/store/ -> kopirate ovaj link ako nemate postojeći web), te broj mobitela kako bi Vas potencijalni kupci mogli kontaktirati.

Kao što vidite na fotografijama, s lijeve strane nalazi se obrazac za prijavu korisnika, a s desne strane se nalazi obrazac za registraciju korisnika.

Upute za prijavu

costumer
vendor

Kao što vidite na fotografijama, s lijeve strane nalazi se obrazac za prijavu korisnika, a s desne strane se nalazi obrazac za registraciju korisnika.

Nakon što se uspješno registrirate, omogućena Vam je prijava na samo korisničko sučelje. Prijavljujete se pomoću prethodno unesene e-pošte i zaporke. Klikom na gumb Prijava, prikazat će Vam se Vaše korisničko sučelje.

Korisničko sučelje (Dashboard)

 
dashboard
 

Nakon same prijave, otvorit će Vam se Korisničko sučelje (Dashboard) preko kojeg možete uređivati vlastite proizvode, pratiti statistiku prometa vlastite prodaje, te pratiti vlastitu zaradu.

Korisničko sučelje (kartica Dashboard) ponaša se kao Vaš osobni "računovođa". Sučelje Vam samo vodi statistiku prodaje, koliko ste proizvoda prodali, koliko ste novaca od toga zaradili itd.

 
products
 

Kartica Products (Proizvodi) omogućava Vam kreiranje novih proizvoda te upravljanje postojećim proizvodima.

U gornjem desnom uglu možete uočiti gumb Add new product, klikom na taj gumb pojavljuje se skočni okvir preko kojeg možete kreirati novi proizvod.

 
addnew
 

Skočni prozor Add new product omogućuje Vam uređivanje novog proizvoda.

Unutar skočnog prozora možete postaviti istaknutu sliku proizvoda, naziv proizvoda, standardnu cijenu proizvoda te akcijsku cijenu proizvoda, također na kraju možete svoj proizvod staviti u neku kategoriju proizvoda (npr. odaberete naziv svog OPG-a) te također dodati opis proizvoda.

 
orders
 

Kartica Orders (Narudžbe) pruža Vam uslugu praćenja i upravljanja narudžbama. Narudžbe možete sortirati, brisati, filtrirati itd.

Klikom na gumb Export All možete sve narudžbe skinuti sa stranice u obliku CSV datoteke.

Sada ste spremni za samostalni rad. Iskreno se nadamo da su Vam ove upute pomogle. Ako imate još neko pitanje ili Vam još nešto nije jasno ili pak trebate pomoć, kontaktirajte Korisničku podršku.

Skip to content